Pages

    01 March 2010

    Dendam Dalam Diam

    2 comments:

    Nona said...

    Hm...this song has the same vibe and feeling like Setia Ku Korbankan. Cuba dengar, lirik berbeza, tapi maksud hampir sama.

    sebab yang rasa sama:

    "kau janjikan bahagia, namun kau hantui dengan gurauan berbisa."

    almost the same feeling of:
    "Senyum dalam paksaan sekadar lindung kedukaanku."

    http://www.youtube.com/watch?v=iiVBICdztbQ

    p/s: lagu ni, tak silap, ending song cerita lakonan Rosyam Nor dan Haliza Misbun. Ending theme diorang lagi sedih kot dari music video nikat youtube, tapi tak jumpa kat youtube, so share yang ni sajalah.

    Hishahmuddin said...

    ouh..lagu fauziah latif tu kan??..

    dah lame dgr lagu tu..byk makne.. really nice song.. (^_^)..

    Related Posts with Thumbnails