Pages

    30 March 2009

    Gembiranya Saat BersamaMu

    Supposedly..dah lame aku nak post..tapi..asyik tangguh2 je..tarikhnye 8-9 mac aritu...tp...baru skrg nak post...haizz...anyway, briefly, Gembiranya Saat BersamaMu ni..adalah hasil gabungan ISBM dan GBM..mende tu??...klu aku nak explain...panjang citenye... maleh arr nak cite...hehe... apepun...aku letak gambau jela aktiviti2 yg kami buat selama di sana.[..tempatnye di PD daaa....(^_^)...]....

    ...manela shah ni???...haih...[..depa ni tgh tunggu aku daaa...]...

    ...pintu masuk tempat penginapan kami...

    ...nuuu..tgh main layang2...niceee!....

    ..cendol lagi...haizz...

    ...ayam nyum nyum!....

    ...tau tak ape tu??...kentang daa...

    ...time2 gini lak la nak pancit..haih...


    ...buat ape la tu...


    ...cover album la katekan...

    ...lagi satu cover album...haizz...

    ..main2 bubble lak die...


    8 comments:

    fAizAL(^^,)izWaN said...

    haha..
    betul dow..
    bila aku tgk gambar2 tu balik,rasa rindu lak nk GSBM sesama...
    jom2 kita buat lg memorable utk GSBM2

    An-Nizamuddin Shah said...

    yup..yup...

    cameron highland...here we come...(^_%)...hehehe...

    crimsonskye said...

    Tak ckp pun terima kasih kat chef2 BBQ malam tu... thank you kat semua yang susah payah bakar ayam ngan kentang dalam gelap tu. :)

    An-Nizamuddin Shah said...

    haaa..betul ni..

    terima kasihla pada semua chef2 yg mantap2 belaka...

    bergelap pun still leh masak lagi...hehehe....(^_%)...

    klu ade GBSM lagi...leh la jadi chef lagik...hahaha...

    fAizAL(^^,)izWaN said...

    haha..
    xnak,kene rejek chef2 tersebut!!
    kita tgk mukhayyam nnt..
    kalo chef2 mukhayyam masak sdap,maka otomatik jd chef utk GSBM2 nnt...
    wakak,amcam??ada beran/??

    ixu said...

    haaa...

    bagus gak idea tu..

    xpe..kite tgk time mukhayyam nti...hehe..(^_%)..

    WJS 1225 said...

    ermm..tol la..best sgt...

    An-Nizamuddin Shah said...

    pulak...

    sapela menyamar jadi no. plet kete bapak aku ni???

    haizzz...

    Related Posts with Thumbnails