Pages

    26 May 2009

    If Only I Am ...

    Remember mase kite sekolah rendah dulu kan..cikgu pernah tanye kat kite..'dah besar nti kamu nak jadi ape??'...mase tu..mungkin pada usia yg sebegitu..kite pun tak sure ape yg kite nak jadi sebenarnye apabila kite dah besar kelak...dulu..klu aku....aku jawab aku nak jadi engineer...tp..tak tau la engineer ape...tp..bile dah besar ni..bile pikir2 balik...there's so many things yg kite rase kite nak buat..dan kite berminat nak buat...so..these are the few things that I..probably came accross before..If only I am:

    1. An automotive (mechanical) engineer.

    2. A civil engineer.

    3. A photographer (specifically amik gambar makanan..hehe..).

    4. fashion (..xdela nak jadi fesyen designer..suke tgk fesyen..).

    5. Interior designer.

    6. A cameraman.

    7. A F1 driver (..ni of course la payah..gune byk duit kot..huhu..).


    So..basically..itu lah..tp..ade je yg lain aku rase...tp..tak igt arr...hehe..(^_^)..

    8 comments:

    *.m.a.w.a.r_p.u.t.i.h.* said...

    hee~
    dlu sy teringin nk jadi interior designer..
    emm~

    fAizAL(^^,)izWaN said...

    bro
    tgk fashion ke tgk perempuan???
    hahaha~
    jgn bro..kang si myvi hijau marah!!
    hahahah ;p

    hishahmuddin said...

    tgk fesyen la...

    biru, merah, hijau, rona merah, rona putih, ungu, violet...etc2...

    aish said...

    can see ur passion towards engineering field... but then nape amek course accounting...? huhu... cam tanye kt diri sendiri lak~

    adila02 said...

    dulu, dari kecik smpai skola mnengah tak terlintas lngsung nak amik engineering,walaupun minat.

    dulu, teringin nak jadi accountant, tak pun pensyarah..

    tapi, skang ni..
    engineering jadi pilihan, dan pensyarah jadi last choice.

    pelik..~

    An-Nizamuddin Shah said...

    aish:

    x taula..dulu mase skola amik akaun gak...huhu...

    An-Nizamuddin Shah said...

    adila02:

    waah..

    teringin nak jadi akauntan erk..

    dulu kite teringin nak jadi engineer tu...

    huhu...

    terbalik lak..(^_^)..

    adila02 said...

    itu la pasal..
    byk pkara dlm idup xdpt dijangka..
    huhu.

    Related Posts with Thumbnails