Pages

    29 May 2009

    Untuk Terakhir Kali

    This would probably post aku yg terakhir lah utk sem nih.semase aku taip post nih..waktunye pagi...dlm kul 7.30..dan hari ni insyaAllah aku dan family aku akan ke Kuala Terengganu...khabarnye ayah ade keje kat sane..so..ikut jela..hehe...menyelam sambil minum air la katekan..so...maybe..utk post terkahir ni..sblm aku bertolak...I just want to say a few things lah...

    First and foremost, I would like to thank all of my friends who had been supporting me all this while...I would like to give a special thank you to a very special frien of mine whom had been giving me the motivation..semangat dan nasihat sejak dari awal sem aritu...aku igt lagi mase tu aku kene amik supp..sbb sblm tu aku aku tak dpt amik final sbb masuk hospital...so...ade satu paper ni..lepas amik tu...aku rase frust sgt2...ntah camne aku mengadu kat kwn aku ni..sampai satu tahap yg aku dah betul2 frust..tp..die terus memberi nasihat pd aku..dan motivasi dan semangat agar aku terima ape yg dah berlaku secara hikmah...

    And then aku ingin juga berterima kasih to all of my friends yg slalu lepak2 ngan aku kat kedai mamak malam2...and then..start sem nih baru kite start pi karaoke lak...haizz..mcm2...so..terima kasihla pd korang semua...and then ape lagi erk..erm..klu ade bende yg aku buat tu...sakitkan hati korang.aku mintak maaflah...yelah aku ni emo je slalu..haizz...klu ikutkan aku bukannye slalu emo pun..korang je yg lebih2...klu betul2 emo...lain jadinye...huhu..(^_&)...

    And also goodluck to my friends yg dah grad...and ade yg akan pergi intern sem depan..hope for the best for your intern...insyaAllah kite jumpe lagi selepas 4-5 bulan...kot...huhu...and lastly...

    Hmmm....

    6 comments:

    ainies said...

    huh...mcm x abes je lag nak tulih entry ni..cam tergantung je~huh..
    sy minta maaf eh segala kekurangan, kesilapan, kenakalan sy..n sume2 lah..hee~

    An-Nizamuddin Shah said...

    huhu...

    tak sempat nak abiskan...dah nak bertolak ke KT daaa.~..

    PrInCeSs Q said...

    entah...abihkan lah..

    nih main tergantung lak...

    xnk bacelah...

    eh..siape "special frend of mine" tuh??
    huhu..

    hishahmuddin said...

    princess Q:

    isk..

    dah takde idea nak sambung ape...

    huhu..

    sape 'special friend of mine' tu??...
    seorang yg special arr...

    hehe..

    eh..camne kamu leh online??..bukan kamu kat utara ke???...hehe...

    PrInCeSs Q said...

    ikut adik pi cc...
    tumpang main 15mnt je...

    hishahmuddin said...

    oooo..

    padanle..sempat lagi...(^_^)..

    Related Posts with Thumbnails