Pages

    03 June 2010

    One Hundred

    The magic 100.. what's so special about it lorr?.. nothing special la.. saje2 je .. tgk gamba tu..mcm tgk signboard kat tepi highway tu.. signboard had laju.. haha.. (^_^).. (gelak sorang2..haih..).. bukan ape.. 100 ni aku buatkan sbg target.. target ape??.. klu tgk jumlah post (archive tu la).. total utk taun lepas baru dpt 93 posts.. so ..aku igt.. tahun ni nak cube cecahkan 100 posts arr.. banyak tu ...phew~.. perjalanan masih jauh arr.. la ni baru 10 post.. dah bulan jun.. so.. ade lg lebih kurang 6 bulan lg.. tp.. ade masalahnye jgk.. ape masalahnye??.. klu ade mood jela baru la aku rajin nak mengepost.. mcm skrg ni la.. boring2 cuti kat umah.. takde bende nak buat.. post bende2 ngarut.. hehe.. klu tak.. takdenye nak merajinkan diri sgt bile dah start sem.. itupun klu betul2 ade mood lah baru rase nak post.. nevertheless.. 90 more posts to go!.. (^___^)...

    2 comments:

    Frida said...

    mesti boleh punye shah. 90 tu tak banyak mane. hehe.
    my target is to post more entry than my tweets (imposibblenyaaa. haha)

    Hishahmuddin said...

    haha..

    we'll see la ye.. (^_^)..

    Related Posts with Thumbnails