Pages

    09 April 2008

    Moody

    Semenjak-due menjak ni..emosi aku seolah terasa kurang stabil..petang tadi..aku betul2 rase takde mood nak study..bile bukak je buku...apepun tak masuk...midtermnye dahla ari jumaat ni..haih..sebelum ni..kdg2 tu..tak taul..aku rase mcm aku main lepas ckp je...aku ade ckp gak yg aku tgh rase 'hot'...silap ari bulan..ntah sape2 lah tak pasal2 kene marah...entahla..lately ni..aku byk sgt fikir agaknye...dengan mid termnye..assignmentnye...aritu..ade skali tu..kepala aku rase sakit sgt..agak2nye migrain kot...ntahla...

    Ade gak sorang-due kwn2 aku tanye..nape tak update blog??..aku bukan tak nak update...rase mcm malas sgt..tak tau nak cerita ape..so..kdg2 tu aku just copy paste je..klu ade cite2 menarik ke...post ajela..

    Hurm..tak lame lagi..dah nak final exam..tapi masih byk lagi tak study..sekejap je mase berlalu..tgk2 dah nak abis sem 3 dah..tapi takpe..aku cuba utk gagahkan diri..nak cari semangat supaya dpt study...insyaAllah...

    7 comments:

    Anonymous said...

    :)
    gudluq midterm ari jumaat nnt.

    An-Nizamuddin Shah said...

    isk..sape le tu..haih..

    sweetsmiley said...

    eheheh.. Good LuCk 4 UR Test..!!!!

    go shah go!!
    ahaha

    *.m.a.w.a.r~~p.u.t.i.h.* said...

    ma'a taufiQ wA nAjjah fil'imtihan!~(^_^)

    An-Nizamuddin Shah said...

    -...tenkiu...tenkiu...

    -..syukran...syukran...(^&)...

    Anonymous said...

    good luck for your midterm... insyaALLAH you will do the best AMEEN

    hishahmuddin said...

    InsyaAllah...

    Related Posts with Thumbnails