Pages

    25 July 2010

    Desa IT 2009 Sarawak [#6]: Jalan - Jalan

    So..after a day at the school.. we went back home.. but before I even get home.. a friend of mine ajakla beberape2 org pegi ke bandar Kuching.. pikir2.. why not la kan.. walaupun balik nanti mmg akan singgah.. but..what the heck.. so..aku pun ikut.. our destination was the Waterfront.. one of the popular place in whole of Kuching where we can siew the view of the river.. like any waterfront la.. hehe..so.. we just walk around the place..lepak2.. amik gamba ..menikmati pemandangan petang... and then dlm lepas maghrib balik..


    Sampai di rumah.. siap2 mandi sumer.. nak ke surau plak.. malam tu ade la ceramah.. so.. kite pun pegila.. pegi ke surau tu jalan kaki je.. tak jauh mane.. so.. lepas solat isyak sumer.. pegi la pulak ke dewan.. sbb ade briefing utk hari esok.. abis briefing.. balik la kan.. mase tu dah kul 10 lebih kot.. but then.. member aku lagi sorang (bukan yg td) ajak gi bandar Kuching... so.. aku pun ikutla.. duk umah pun bukannye buat ape sgt pun.. so then kami pegi ke waterfront.. tgk2 panorama waterfront di waktu malam pulak.. pastu member aku ni (driver), memandangkan die org sarawak.. die bawak kami ke satu tempat ni.. makan mee kolok.. (kotok ke kolok).. sory ye klu salah.. but the name its something like that la..


    2 comments:

    wanita mustanir said...

    Salam,

    anda juga telah berubah wajah..
    mcm lama sgt dah tak ke sini..

    Hishahmuddin said...

    salam..

    terima kasih singgah2 di blog ana.. (^_^)..

    Related Posts with Thumbnails